Tomelilla
Om Tomelilla

Tomelilla var belägen i Tryde socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Tryde landskommun där Tomelilla municipalsamhälle inrättades 22 januari 1887. 1921 utbröts området kring municipalsamhället i Tryde landskommun och även delar ur Ullstorps landskommun och bildade Tomelilla köping.

Fakta om Tomelilla
Järnvägen Ystad-Eslöv öppnades 1866, något som gjorde att orten växte och blev ett stationssamhälle. Senare tillkom banor mot Simrishamn, Malmö (via Sjöbo) och Brösarp. I Tomelilla uppfördes under första världskriget ett av nio spannmålslagerhus, vilka fungerade som beredskapslager för livsmedel. Lagerhuset i Tomelilla revs 2000.
badrumsrenovering i Helsingborg
badrumsrenovering i Helsingborg
badrumsrenovering

Om Badrumsbyggaren

Efter många år av badrumsrenoveringar har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet som förenats med modern teknik. Vi har en ständig strävan efter att vara landets bästa badrumsbyggare. För oss finns inga för stora, för små eller för komplicerade badrum. Dessutom renoverar vi alla typer av våtrum. Renovera ditt badrum med Badrumsbyggaren Innebär att anlita ett enda företag för att renovera badrummet färdigt. 

Skulle du villa starta ett nytt projekt med oss?

Efter många år av badrumsrenoveringar har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet som förenats med modern teknik. Vi har en ständig strävan efter att vara landets bästa badrumsbyggare. För oss finns inga för stora, för små eller för komplicerade badrum. Dessutom renoverar vi alla typer av våtrum. Vår styrka är korta leveranstider och hög kvalité.