OM OSS

Välkommen till oss Badrumsbyggaren

Vem är vi

Är specialiserade byggarbetare som är väl förtrogna med sitt arbete och som med stort engagemang åtar sig sina uppdrag.
Förutom lång erfarenhet har vi även bred kunskap i både det praktiska och estetiska utförandet. Därför kan vi också ge tips och råd om vilket material man bör använda och hur man bäst hanterar det befintliga utrymmet.

För dig

Vi är uppskattade hos våra kunder – som för det mesta är privatpersoner – för vår professionalism och vårt engagemang.

Vad gör vi

Vår prioritet är tjänster av hög kvalité till attraktiva priser. Vi utför badrumsrenoveringar och nybyggnationer med material från kända tillverkare. Installationen utförs med den senaste och miljövänligaste tekniken. Detta gör att vi klarar av att leverera enligt de höga förväntningar som många av våra kunder har.

Om oss

Badrumsbyggaren.se är ett ägarlett byggföretag som genomför alla sorters jobb när det gäller reparationer, om- och tillbyggnader samt nyproduktion av badrum.

Badrumsbyggaren.se är en trygg byggpartner med duktiga medarbetare, stabila finanser och heltäckande försäkringar. Vi kan lösa det mesta då vi har alla yrkeskategorier representerade: Byggnads och möbelsnickare, behöriga elektriker, plattsättare, murare, VVS installatörer mm.

Vi är etablerade i Vallåkra som är beläget mellan Helsingborg och Landskrona.
– Vi sätter alltid kunden främst och håller hög kvalitet på våra arbeten.

Välkommen att kontakta oss för offert eller om Ni vill diskutera det Ni vill ha utfört!

Skulle du villa starta ett nytt projekt med oss?

Efter många år av badrumsrenoveringar har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet som förenats med modern teknik. Vi har en ständig strävan efter att vara landets bästa badrumsbyggare. För oss finns inga för stora, för små eller för komplicerade badrum. Dessutom renoverar vi alla typer av våtrum. Vår styrka är korta leveranstider och hög kvalité.