badrumsrenovering

Vi arbetar efter Byggkeramikrådets (BKR) branschregler.

Detta innebär att vi enbart använder godkända tätskiktssystem. I övrigt lämpliga materialval och konstruktioner samt egenkontroll enligt BBV. Låt oss ta i an din badrumsrenovering i Helsingborg!

Vi har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar

Ett fullgott försäkringsskydd för såväl dig som kund och oss som företag.

Vi har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar

Ett fullgott försäkringsskydd för såväl dig som kund och oss som företag.

Badrumsrenovering i Helsingborg​

Efter många år av badrumsrenovering i Helsingborg har vi skaffat oss en gedigen erfarenhet som förenats med modern teknik. Vi har en ständig strävan efter att vara landets bästa badrumsbyggare. För oss finns inga för stora, för små eller för komplicerade badrum. Dessutom renoverar vi alla typer av våtrum.

Behörigheter vid badrumsrenoveringar med Badrumsbyggaren i Helsingborg.

För att arbeta med keramik i våtutrymmen krävs behörighet enligt BBV (Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum).
På Badrumsbyggaren i Helsingborg har samtliga plattsättare behörighet som uppfyller alla krav för arbete i våtutrymmen. Vi arbetar efter Byggkeramikrådets (BKR) branschregler, BBV.
Detta innebär – användande av godkända tätskiktssystem, i övrigt lämpliga materialval och konstruktioner samt egenkontroll enligt BBV.

Detta säger Byggkeramikrådet:

Byggkeramikrådets branschregler för våtrum (BBV) är ett frivilligt regelsystem som måste avtalas. Vid en konsumententreprenad anses dock alltid ett avtal om BBV vara slutet vid anlitande av ett behörigt företag om inte annat avtalats. Ett behörigt företag skall alltid följa BBV om inte annat avtalats. BBV uppfyller de tvingande regler som finns i Boverkets byggregler. Genom BBV blir dock kravet på arbetets utförande högre. Eftersom BBV fått en stark ställning på marknaden, refereras ofta till att funktionen som uppnås genom BBV är ett mått på den fackmässighet som allmänt ska kunna krävas vid utförande av arbeten i våtrum. Detta kan till exempel medföra att en domstol i en tvist, utgår från BBV när fackmässighet skall bedömas, även om dessa regler inte föreskrivits.

Om Byggkeramikrådet:

Syftet var att skapa en gemensam organisation som kunde leda den tekniska utvecklingen och ta tillvara kunskapen från såväl entreprenörer som leverantörer inom det snabbt växande byggkeramiska området.

Idag är BKR den självklara auktoriteten när det gäller användandet av keramiska material, såväl i våtrum som i torra utrymmen. Byggkeramikrådets Branschregler för våtrum, BBV, är för keramiska konstruktioner i våtrum av hela ”Byggsverige” ansedda som riktlinjer för fackmässighet inom området.

En mycket viktig del av Byggkeramikrådets verksamhet är utbildning. Såväl av plattsättningsentreprenörer som önskar få behörighet att arbeta efter våra branschregler som av försäkringsbolag, besiktningsmän, fastighetsmäklare och andra aktörer i byggbranschen.

Via vår tekniska kommitté och i arbetsgrupper, som vi driver i samarbete med representanter för andra branschorganisationer, hanteras frågor av gemensamt intresse inom konstruktions- och applikationsteknik. Samarbetet leder även till framtagning av nya provningsmetoder, exempelvis för golvbrunnar och våtrumsskivor.

Allt för att främja en god användning av ett av världens äldsta byggmaterial – lika naturligt, hållbart och vackert i framtiden som det varit under tusentals år

badrumsrenovering i Helsingborg

Renovera ditt badrum med Badrumsbyggaren

Innebär att anlita ett enda företag för att renovera badrummet färdigt.  En helhetslösning gjord av våra anställda som består av behöriga plattsättare, rörmokare och elektriker. Allt från att sätta kakel, dra nya rör eller installera golvvärme – vi löser allt! Trevliga hantverkare som har rätt kompetens för att effektivt och på kunnigaste sätt renovera ditt badrum. Vi är ambitiösa människor som tillsammans, förutom att bygga snygga badrum, även skapar långsiktiga relationer för vår trivsel och kundernas belåtenhet. Låt oss ta i an din badrumsrenovering i Helsingborg!