Badrumsrenovering

Vi åtar oss nästan alla uppdrag oavsett hur komplicerade och svåra de är att utföra, för att vi gillar utmaningen det ger oss. Varje uppdrag är för oss unikt och präglas därför av ett personligt förhållningssätt.

Vi väljer teknik och material med hänsyn till certifikat och tekniska godkännanden. Varje kund kan räkna med en kostnadsfri och detaljerad offert.
Alla ansträngningar görs för att hålla deadlines och kvalitetskrav.

Så här går det till

Renovera badrum har vi gjort länge och så här ser vår process ut!

badrumsrenovering

Förfrågan

Förfrågan inkommer och vi bokar in ett kostnadsfritt, kortare, möte för att på plats titta på projektet.

badrumsrenovering

Kundbesök

Vi tar mått på badrum och ställer frågor om renovering på detaljnivå. Ni får tillfälle att ställa frågor om vårt företag, hur vi arbetar etc.

badrumsrenovering

Offert

En kort tid efter vårt besök skickar vi en offert baserad på våra beräkningar. I den bifogas även en prislista på badrumstillval och även kontaktuppgifter till våra referenser.

badrumsrenovering

Gokännade

När ni accepterat vår offert bokar vi in ett möte för kontraktskrivning.

badrumsrenovering

Kontraktskrivning

Vid detta möte finns det möjlighet att göra vissa ändringar eller tillägg i kontraktet. Vi bestämmer ett exakt startdatum för projektet och även badrumsrenoveringens beräknade slutdatum. Vi går också igenom vilka betalningsvillkor som ska gälla.

badrumsrenovering

Projektstart

Innan vi påbörjar arbetet bör ni ta kontakt med er bostadsrättsförening och meddela planerat projekt för ett eventuellt godkännande/tillstånd. Vi träffas för att gå igenom din hantverkares arbetstider och överlämning av nycklar etc.

BESTÄLL EN KOSTNADSFRI OFFERT

Berätta för oss vad du vill ha

Vi har samarbete med

Skulle du villa starta ett projekt med oss?

Det är bara att fundera ut ett önskemål